Nu stiu exact cum te-ai simtit tu cand ai primit vestea ca glutenul nu mai face parte din viata ta, dar pentru mine nu a fost cel mai fericit moment. Si mai urat a fost in momentul in care am aflat de contaminarea incrucisata care se afla la tot pasul, iar iesitul la un restaurant nu mai era sigur atat timp cat nu exista o linie separata de preparare sau cel mai bine exclusiv gluten free. In Iasi nu exista nici una din cele doua versiuni. Totusi viata nu se rezuma doar la mancat si la iesitul la restaurant. Chiar daca in criza de timp se rezolva foarte usor la restaurant, la fel de simplu se poate rezolva si daca iti cumperi ceva de la supermarket gluten-free.

Si cum timpul in oras poate fi petrecut mai frumos decat la restaurant, ai putea opta pentru: un picnic cu prietenii, piscina, gradina botanica si oricare alt loc din natura preferat.

Pentru toate activitatile de mai sus iti poti lua in bagaj mici gustari ce pot fi preparate foarte usor acasa si poate chiar mai ieftin. Facand acest lucru te poti bucura de o zi linistita alaturi de persoanele dragi, dar totodata scapi si de stresul ca nu ai voie sa mananci anumite alimente.

P.S. Ce se mai poate gasi gluten free in oras? Parcari, daca ai noroc 🙂

Like, share & save

Leave a Reply

Close Menu
Scroll Up