Afinele se pun într-o oală pe foc şi se lasă timp de 5 minute pentru a se înmuia
După ce stingi focul adaugă untul pentru a se topi
În momentul răcirii fructelor poţi trece la următorul pas: adăugarea zahărului şi a oului
Pasul 4, dar nu cel din urmă, presupune adăugarea făinii peste compoziţia lichidă.
Pentru a fi mai uşor de modelat coca, las-o timp de 10 minute la congelator. După poţi trece la realizarea diferitelor forme după bunul plac.
Biscuiţii se pun la cuptor timp de 10 minute la o temperatură de 180 grade C. Atenţie cuptorul trebuie să fie preîncălzit. În momentul în care scoţi biscuiţii vei vedea că sunt încă moi. Stai liniştită se vor mai întări, iar cruzi sigur nu sunt.
Decorarea biscuiţilor cu crema ce se face astfel: albuşul se bate spumă şi peste el se adaugă zahărul pudră şi zeama de lămâie. Compoziţia pune-o într-un poş pentru a începe să îţi arăţi talentul la desen.