Mixează ouăle cu zahărul până îşi triplează volumul.
Adaugă uleiul puţin câte puţin. În acelaşi timp continuă să amesteci. După ulei urmează apă.
Acum treci la ingredienele uscate: făina şi praful de copt. Amestec-le pe cele două, după care adaugă-le "în ploaie" peste compoziţia umedă.
Poţi folosi orice tavă, în funcţie de ce formă doreşti să ai la final. Aluatul se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade C timp de 20-25 minute.
Crema o poţi obţine foarte simplu cu ajutorul unui mixer. Pune mascarpone în bol, alături de lămâie şi ceva dulce dacă doreşti şi mixează până când totul devine o cremă foarte fină.
Acum rămâne să ansamblezi prăjitura, dar pentru un rezultat de succes câteva reguli: Regula nr. 1 - Blatul trebuie sa fie complet răcitRegula nr. 2 (reguli de ansamblare): o porţie blat, o porţie cremă şi din nou o porţie blat.Regula nr. 3 - Se lasă peste noapte la frigider.Dacă te-ai conformat regulamentului, îţi urez Bon appetit!