Cu mare bucurie te anunţ că astăzi împlinesc un an de blogging, care are la bază o viaţă fără gluten.
Emoţiile pe care le-am avut anul trecut la lansarea blogului încă le resimt. Asta pentru că mi-am dovedit că pot ieşi din zona mea de confort şi totodată pentru că pot fi de ajutor persoanelor ce au boală celiacă şi nu numai.
Cu ce gânduri am dar STARTul?
Am plecat la drum cu multe proiecte. O parte din ele am reuşit să le pun în practică, iar altele încă sunt pe lista de aşteptare.
În perioada august 2018 – august 2019 am avut plăcerea de a participa la Târgul Happy Gluten Free România, cât şi de a organiza două ediţii ale Şezătorii Gluten Free în Iaşi. Cele două şezători au avut ca scop cunoaşterea persoanelor ce au afecţiuni induse de gluten, schimb de experienţe şi realizarea unei comunităţi locale. Pentru că fiecare început este greu, numărul persoanelor participante la întâlnire nu a fost unul foarte mare. Am totuşi speraţa că la următoarele vei participa şi tu, în cazul în care nu ai făcut-o deja. Rezumatul şezătorilor poate fi urmărit în imaginile ce urmează.
Pe parcursul anului am adunat 39 de reţete şi alte 10 articole legate de gluten. Dintre acestea în top 3 accesări se află:
În topul meu, primele trei reţete de care nu mă mai satur, sunt chiar cele două preferate de voi, dar şi pizza cu blat de dovlecel. Astfel, am devenit un fan a dovlecelului, aliment pe care până de curând nu îl consumam.
Care sunt planurile pe următorul an?
Momentan există trei direcţii către care ţintesc în următorul an.
- Participarea la “Tabăra de vară pentru copii celiaci“
- Şezătoarea Gluten Free #3
- Lansarea unor hărţi ce permit vizualizarea rapidă a locurilor unde se găsesc produse fără gluten.
În loc de concluzie
Mulţumesc celor 7505 vizitatori care mi-au oferit încredere pe parcursul acestui an.
Vă promit că veţi avea tot mai multe motive să reveniţi pe site! 🙂