Tabără pentru copii celiaci

tabara_celiaci_afis

Tabără pentru copii celiaci

Se dă zvon în ţară că anul acesta are loc prima tabără pentru copii celiaci. Camelia Coroianu îşi ia angajamentul organizării unui eveniment unic în România, care sperăm să nu fie ultimul de tipul acesta.

Dar de ce să ai încredere în Camelia? Cine este ea? Preşedintele Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune – filiala Cluj şi tehnician nutriţionist. Mai mult decât atât, un membru al familiei are probleme cu glutenul, ceea ce înseamnă că ştie ce presupune regimul strict fără gluten.

Datorită specializării sale pe nutriţie, în cadrul taberei copii se vor bucura de un regim alimentar echilibrat. Totodată vor avea parte de activităţi sportive sub îndrumarea profesorului de educaţie fizică Marian Erema.

Tabăra nu se va rezuma doar la mâncare şi sport, ci la îmbinarea utilului cu plăcutul. Astfel, printre activităţile planificate se numără: aflarea principiilor alimentare sănătoase, citirea şi interpretarea etichetelor de pe produsele consumate, detectarea glutenului din alimente cu ajutorul GlutenTox.

Pentru că sunt super încântată de această iniţiativă, voi fi alături de organizori şi de copii printr-o lecţie dedicată preparării biscuiţilor.

În cazul în care îţi vei dori să fii alături de copilul tău în tabără, să ştii că eşti binevenit 🙂 .

Se merită totuşi să duci copilul în această tabară?

Cu siguranţă DA!

Cred cu tărie că în taberele organizate de către şcoali ţi-a fost teamă din cauza alimentaţiei fără gluten. Acum nu mai ai motive să te îngrijorezi. Este foarte important ca şi copilul tău să se poată bucura de o tabără alături de copiii ce au o afecţiune similară.

Poate că ai deja făcute planuri de vacanţă, dar oare una în plus strică? Dacă ai măcar un gând să trimiţi copilul în tabără, pune mâna pe telefon şi contacteaz-o pe Camelia: 0747121796 sau acceseză detaliile evenimentului.

tabara_copii_celiaci_Cluj

Aştept cu nerăbdare să ne cunoaştem!

Pentru a putea accesa detaliile despre tabără pentru copii celiaci este nevoie să te înscrii în grupul Gluten Free Transilvania.

Dacă ești curios cum a decurs tabără poți vedea chiar aici. Iar dacă ești și mai curios ce se întâmplă în sezonul rece, poți da cu seen aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top