Lista magazinelor cu produse fără gluten

Lista magazinelor cu produse fără gluten

Uneori este dificil să găsești în orașul tău alimentele potrivite, așa că ți-am pregătit aici lista magazinelor cu produse fără gluten. De la toate acestea poți achiziționa online. Printre avantajele oferite se numără disponibilitatea la orice oră, din orice loc, iar gama de produse este variată. În condițiile actuale, când carantina pentru COVID-19 este impusă, cumpărăturile online reprezintă cea mai bună variantă.

Am făcut o cercetare pentru tine și am găsit o mulțime de site-uri cu produse fără gluten. De acum spor la cumpărături să ai.

Ai crezut că nu se mai termină lista? 

Aparent s-a încheiat, dar internetul este un ocean de magazine online pe care ai putea să le descoperi. Dacă mai găsești ceva interesant aștept sugestiile tale.

De la momentul diagnosticării și până acum, am utilizat câteva dintre site-urile de mai sus pentru a-mi reface stocurile. Le poți vedea marcate cu roșu. Am fost mulțumite de toate, de calitatea produselor, de rapiditatea livrării și de seriozitatea de care au dat dovadă. Pentru o parte din produse am făcut câteva recenzii. Pentru Naturking poță găsi aici. Iar pentru restul, găsești detalii în istoricul paginii Bunătăți fără gluten by Silvia.

Spor la cumpărături! :

13 thoughts on “Lista magazinelor cu produse fără gluten

  1. Mulțumim! Apreciez mult ca ne ai făcut lista. Pentru mine, care sunt la început este binevenita!

  2. Mai gasiti o patiserie/bacanie fara gluten din Cluj, Gustusor. Sunt celiac de peste 5 ani si am incercat o gramada de produse existente pe piata dar painea acestora este top, din punctul meu de vedere cea mai buna paine fara gluten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top