Tabăra fără gluten – 2021

Tabara fara gluten 2021

Tabăra fără gluten – 2021

Am așteptat cu nerăbdare să vă dăm această veste minunată!

CARE?

CUM NU ȘTII?

ÎN VARĂ NE VEDEM!

CUM UNDE?

În TABĂRĂ!

CARE TABĂRĂ?

FĂRĂ GLUTEN!

Locația?
Cluj – Valea Ierii.

Știu că nu îți sună cunoscut locul, dar te pot asigura că este un loc de poveste pe care nu ai vrea să îl ratezi. Este locul perfect în care amintirile din 2020 vor fi înlocuite cu momente memorabile din 2021.

Cum avem de gând să ne creăm astfel de amintiri?

Mai întâi de toate cu o înviorare zdravănă alături de Erema Marian, apoi bunătăți fără gluten pentru a prinde forță, pe care o vom consuma în drumeții, ateliere de gătit cu Silvia Solomon și multe altele. Evident, mama de împrumut, Camelia Coroianu, va fi nelipsită.

Așa că, părinți, pregătiți-vă de un mini concediu! Cât copilul se bucură de un meniu 100% fără gluten și zburdă în natură, voi vă puteți bucura de peisajele amețitoare din jur. Asta dacă nu cumva doriți să vă amintiți de copilărie și să însoțiți copiii la joacă. Sau vă dăm chiar și o a treia variantă: cât timp voi vă faceți o vacanță, copilul se bucură de tabără. Printre avantaje se numărăȘ:

Sunt convinsă că deja te întrebi pentru când trebuie să ai bagajul gata.
Îți spun eu, 16 – 22.08.2021 / 23 – 29.08.2021. Dar, dacă vrei mai multe detalii, nu ezita să o suni pe Camelia Coroianu, la 0747121796. Cât trebuie să investești? 1800 lei/persoana

Iar dacă nu ești încă convins cât de mult te vei distra, aruncă un ochi peste pozele de mai jos. Sunt din cea de a doua tabără fără gluten, organizată de către Camelia la Muntele Băișorii.

Așteptăm cu nerăbdare vești de la tine!

Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top