Crăciunul e aproape

Craciun fara gluten

Crăciunul e aproape

Cu fiecare zi ce trece din luna decembrie, Crăciunul este tot mai aproape. Mulţi sunt aceia care numără nerăbdători zilele rămase până la Crăciun. Dar pe lângă zile, oare ne numărăm şi proviziile din cămară pentru a nu avea surprize neplăcute în ajunul Crăciunului?

Nici anul acesta Moşul nu mă va găsi dormind în patul meu, ca un copilaş cuminte. Voi călători şi eu în noaptea de ajun către un tărâm gluten free, către Tabăra de iarnă fără gluten, ce va avea loc la Băişoara – Cluj. Dacă vrei să afli ce se întâmplă pe acolo poţi urmări pagina Bunătăţi fără gluten by Silvia.

Până la zilele de vacanţa mai este, aşa că hai mai bine să ne gândim cu ce ne răsfăţăm în această perioadă specială a anului. Eu am câteva idei, dar bineînţeles ce ţine de capitolul desert.

Dacă anul trecut aveam temeri în ceea ce priveşte cozonacul, anul acesta sunt mai liniştită. Am descoperit reţeta secretă a succesului, pe care am împărtăşit-o şi cu tine în această postare.

cozonac fara gluten cu cacao

Dar dacă eşti în căutarea unei reţete de cozonac fără ouă, lactoză, AICI vei găsi răspunsul. În cazul în care o variantă video te-ar ajuta mai mult, Claudia Dorobanţu a pregătit cozonacul pentru tine, pe canalul ei de Youtube.

O altă propunere arătoasă şi gustoasă pe care o am se referă la Biscuiţii cu afine.

biscuiti fara gluten Craciun

Numai când mă uit la poza deja îmi vine să mă apuc de o nouă porţie. Dar nu, e cazul să mai încerc şi altceva. Mi-am propus să găsesc combinaţiile potrivite pentru o turtă dulce. Pe când mâncam produse cu gluten, turta dulce se afla în preferinţele mele. Aşa că da, mă pun pe treabă.

Dar stai, stai! Oare am toate ingredientele necesare? Cred că ar trebui să îmi studiez dulapul cu bunătăţi fără gluten, iar dacă cumva îmi lipseşte ceva să mă apuc de aprovizionat. În cazul în care nu voi găsi produsele în magazine, mă voi folosi de această listă pentru a face comandă online.

Nu ştiu care sunt planurile tale pentru aceste sărbători, dar dacă vrei să fii şef bucătar, analizează ce mai ai nevoie, pentru a fi sigur că nu rămâi în pană. În cazul în care totuşi preferi doar să fii răsfăţat, ai câteva variante de unde poţi alege:

Iar acum pentru că ai toate variantele posibile la îndemnână, îţi urez succes la luarea deciziei cele mai bune.

Nu sta mult pe gânduri, Crăciunul e aproape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top