Gânduri după doi ani împreună – schimbări majore

2 ani bunatati fara gluten

Gânduri după doi ani împreună – schimbări majore

Azi e ziua noastră! A mea, a blogului și a comunității ce s-a creat în jurul acestuia. Eu fac treizeci, blogul numa’ doi. Dar doi ani frumoși. Cu toate acestea, pe al treilea nu îl vom mai sărbători. Cel puțin nu în această formă.

Povesteam multe anul trecut și aveam planuri o mie. Din păcate puține au fost realizate. Vă gândiți că tuturor ni s-au dat planurile peste cap anul acesta, pandemia fiind cauza. Nu aș putea spune ca ea a fost vinovată, dar lucrul de acasă, nu m-a încurajat să petrec timp suplimentar în fața calculatorului.

Cu toate acestea, am încercat să fiu aproape de voi și să vin cu diferite informații. Printre lucrurile care s-au conturat în ultimul an se numără:

Ce urmează în 2020 – 2021? Un an al schimbărilor. Activitatea de pe acest blog se va încheia. Dar, nu te îngrijora. Începem ceva nou, mai plăcut, iar la momentul potrivit voi anunța deschiderea noului blog: FIGHT WITH GLUTEN.

Schimbarea a venit din nevoia unei vizibilități internaționale, nu doar naționale. Pe lângă asta, o interfață mai plăcută vă așteaptă. Totodată voi veni cu mai multe informații legate de viață fără gluten, un ghid pentru persoanele noi depistate și nu numai.

Dacă aveți anumite dorințe despre ce v-ar plăcea să postez, nu ezitați să îmi scrieți.

Dacă vreți ca povestea voastră să fie cunoscută, iar alți celiaci să fie încurajați de modul vostru de abordare, sunt aici, la un click distanță.

Cu siguranță și alte lucruri vor apărea pe parcursul noului an. Așadar stai aproape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top