Tort inima cu jeleu

Hei,

La noi e zi de sarbatoare pe 22 iulie si mai ales anul acesta (2018), cand mama mea schimba prefixul. Cu aceasta ocazie m-am hotarat sa ii fac un tort. De fapt nu unul, ci doua pentru a fi sigura ca nu ramane vreun invitat fara desert. Asadar am cautat tot felul de retete pentru a lua cate ceva de la fiecare si a iesi ceva frumos. Pentru un singur tort am avut nevoie de urmatoarele:

Blat:

200 g făina fără gluten

60 g zahăr

un praf de sare

3/4 linguriţă praf de copt stins cu oţet/lămâie

1/2 linguriţă bicarbonat stins cu  oţet/lămâie

3 ouă

120 ml ulei de cocos

160 ml lapte de cocos

 

Crema brânză:

400 g iaurt grecesc

20 g gelatină

500 g mascarpone

2 linguri de miere

1 conservă comport piersici

 

Jeleu caise:

1 conservă compot caise

10 g gelatină

2 linguri de zahăr

2 linguri de miere

 

Cost aproximativ: 50 lei

 

 

Like, share & save

This Post Has One Comment

  1. Arata delicios ! Facem facem !

Lasă un răspuns

Close Menu